Anvelopele all season reprezinta in prezent o alegere pe care multi soferi o iau in considerare.

Anvelope all season online ieftine
Anvelopele all season reprezinta in prezent o alegere pe care multi soferi o iau in considerare, avand un cost de folosire mai redus in comparatie cu achizitia a doua seturi separate de anvelope iarna si vara. Dar trebuie sa tineti cont de asemenea ca un set de pneuri pentru toate anotimpurile nu poate sa ofere aceeasi performanta precum un set de anvelope de sezon, indiferent ca ne raportam ca si comparatie la un set de anvelope vara sau anvelope iarna.

Motivele pentru care acestea nu egaleaza sunt explicate usor tehnic si au legatura atat cu compozitia cauciucului cat si cu forma benzii de rulare, ambele avand un impact major asupra performantei pneului. Diferenta majora fiind la partea de compozitie, pneurile all season avand siliciu inauntru, ceea ce la ajuta sa ramana moi pe timpul iernii, insa in timpul verii acestea sunt prea moi si isi pierd aderenta rapid.

De asemenea, toate anvelopele all season au o forma a benzii de rulare care trebuie sa ofere o performanta ridicata si pe timpul iernii pe zapada si pe timpul verii la temperaturi ridicate, fiind sub forma de V pe jumatate, iar cealalta jumatete benzi transversale. Prin urmare, ele nu pot oferi o performanta ridicata in niciun sezon, incercand sa combine forma benzii de rulare pentru doua performante diferite.

De unde sa cumparati anvelope all season
Este recomandat sa cumparati un set de anvelope all season atunci cand nu conduceti un numar ridicat de km anual si nu aveti un stil de condus sportiv. Aceste recomandari sunt facute pentru a evita sa ajungeti la limita de performanta oferita de un set de anvelope all season. Problemele majore pot insemna sa ramaneti blocat in cazul in care conduceti in zone cu zapada foarte abundenta sau sa pierdeti aderenta daca obisnuiti sa conduceti la limita pe viraje sau cu o viteza ridicata.

Este important sa respectati aceste sugestii daca doriti sa aveti un condus lipsit de evenimente si sa rulati cu incredere cu un set de anvelope all season. Cea mai rapida optiune prin care puteti sa cumparati anvelope o reprezinta varianta de anvelope online. Le primiti acasa la adresa specificata prin curierat rapid si aveti valabila garantie 2 ani si certificat de conformitate.

Aveti disponibila o gama variata de cauciucuri all season ieftine doar online.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii