La mijlocul lunii septembrie 2019, autoritățile române au confiscat la vamă o cantitate semnificativă de rulmenți SKF contrafăcuți.

Rulmenti SKF contrafacuti
La mijlocul lunii septembrie 2019, autoritățile române au confiscat la vamă o cantitate semnificativă de rulmenți SKF contrafăcuți. În total, produsele confiscate s-au ridicat la un numar de 267.000 de bucăți, până în prezent aceasta fiind cea mai mare captură de produse SKF contrafăcute din România.
                  
SKF are o politică de toleranță zero față de produsele contrafăcute și asupra tuturor entităților care se implică în comercializare ilegală a produselor SKF contrafăcute. Produsele SKF contrafăcute există pe toate piețele. Calitatea și performanța acestora sunt nesigure și imprevizibile. În consecință, vânzătorii de produse SKF contrafăcute expun potențialii cumpărători la riscuri mari, deoarece rulmenții se găsesc în toate aplicațiile care implică elemente rulante, cum ar fi autoturisme, autobuze, tramvaie, trenuri și alte forme de transport în comun. Prin aceasta, pun in pericol sănătatea și viața oamenilor.

Cel mai bun mod de a proteja furnizarea de produse SKF autentice este să cumpărați de la distribuitori autorizați de către SKF. Dacă doriți să intrați în contact cu un distribuitor autorizat SKF, puteți gasi datele de contact pe www.skf.com/group/our-company/find-a-distributor/by-list/index.html

SKF vă poate sprijini, de asemenea, cu verificarea autenticității produsului prin intermediul aplicației “SKF Authenticate App”, disponibilă pentru iPhone și Android. Descărcarea și utilizarea aplicației SKF Authenticate este gratuită.

În acest moment, SKF dorește să își exprime recunoștința față de activitatea desfășurată de autoritățile vamale române în acest caz.

Sursa: Elena Botezatu, MarCom Coordinator / Business Support SKF ONE EAST EUROPE
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii