Skoda Octavia 4 fata
Primele detalii ale celei de-a patra generaţii a bestseller-ului.
Noua ŠKODA OCTAVIA prezintă nivelul următor al limbajului de design al mărcii și este mai atractivă și emoţională ca niciodată.

ŠKODA a publicat două schiţe de design ce permit o primă impresie asupra designului noii ŠKODA OCTAVIA. Noul limbaj de design al mărcii ŠKODA conferă modelului cu exterior compact și interior generos un look și mai emoţional, la a patra sa generaţie.

Skoda Octavia 4 spate
Schiţele de design prezintă silueta alungită a modelului OCTAVIA, cu linia plafonului similară modelelor coupe. Secţiunea frontală distinctivă nouă, jantele mari și blocurile optice spate cu elemente cristaline se numără printre detaliile deosebit de atractive ale noului design. Bestseller-ul aflat la a patra generaţie va continua astfel, fără doar și poate, succesul generaţiilor predecesoare. Lansată în premieră în urmă cu mai bine de 60 de ani, OCTAVIA este un model de volum vândut deja în peste 6,5 milioane de exemplare.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Škoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii