Spre deosebire de acum 10 ani, azi, piata auto second hand din Romania isi intampina clientii cu varietate si multiple oportunitati.

 

Auto rulate

Spre deosebire de acum 10 ani, azi, piata auto second hand din Romania isi intampina clientii cu varietate si multiple oportunitati. Daca in trecut soferii se indreptau exclusiv spre pietele clasice de autoturisme sau spre tranzactii directe, astazi ofertele in ceea ce priveste autoturismele second hand sunt mult mai de interes pentru ei.

Clientii aleg acest mediu de achizitie din cel putin 5 motive: siguranta, transparenta, garantie, oferta de masini si posibilitatea de a cumpara auto rulate leasing. E timpul sa iti schimbi masina? Descopera cele 5 avantaje pe care le poti accesa instant, daca vei alege inspirat si vei colabora cu un expert in domeniu.

Vei avea garantie la orice autoturism achizitionat

Pentru ca vorbim despre masini la mana a doua, rulate in afara granitelor tarii, garantia este un avantaj extraordinar de important, care va dicta – de cele mai multe ori – calitatea achizitiei tale. Valabilitatea ei se calculeaza, de regula, in functie de kilometraj. Exista specialisti in domeniu care ofera garantie la orice masina vanduta, indiferent de model sau de suma de cumparare, lucru ce nu poate fi decat in avantajul tau.

Autoturismul este verificat complet, de la A la Z

Atunci cand cumperi masini second hand, pot exista anumite defectiuni tehnice ascunse de profesionisti, ce apar la iveala abia dupa primele mii de kilometri rulati. Din fericire, un specialist auto se va asigura ca intreaga gama de autoturisme este verificata complet, de la A la Z, incepand cu numarul de kilometri si pana la starea tehnica si estetica. Atunci cand faci achizitia, stii exact ce cumperi, fara nicio indoiala.

Poti sa cumperi masina atunci cand ai nevoie, fara amanare

Specialistii auto de top colaboreaza direct cu firme de leasing auto. Poti accesa un astfel de program pentru o masina rulata, iar expertii parcului auto vor gestiona pentru tine relatia cu finantatorul. Avansul variaza de la 10% la 60%, iar contractul de leasing de la 2 ani la 5 ani. Totul este transparent si la indemana ta, astfel incat sa poti face achizitia, fara a-ti amana planurile. Nu trebuie decat sa alegi finantatorul dorit.

Rata lunara este mai mica decat in cazul unui credit bancar

Cele doua optiuni de finantare auto sunt: creditul bancar pentru nevoi personale si leasing-ul auto. Cea din urma varianta este mult mai populara, si din acest considerent: ratele lunare sunt mai mici. Astfel, te vei bucura de masina visurilor tale mai repede decat credeai. Cu cat avansul achitat initial este mai mare, cu atat suma lunara necesara de achitat va fi mai scazuta. Avantajele sunt de partea ta si la acest capitol.

Contractul transparent, siguranta investitiei tale

Exista anumite prejudecati, atunci cand vine vorba de achizitia masinilor second hand, cauzate de istoricul acestei piete in Romania.

Denumiti „samsari”, negustorii din pietele clasice de masini sunt asociati cu industria in sine, din cauza activitatii lor indelungate in timp. Ei inca activeaza in acest domeniu si sunt o alternativa a adevaratilor specialisti in domeniul auto. Cei din urma asigura transparenta in tot procesul de achizitie, de la A la Z.

Auto-leasing.ro, nr. 1 in auto rulate leasing

Te-ai hotarat sa cumperi auto rulate leasing? Colaboreaza cu Auto-leasing.ro si toate avantajele vor fi de partea ta.

Specialistii iti ofera toate cele 5 beneficii prezentate in acest articol. Si nu numai! Achizitioneaza cele mai bune masini second hand!

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii