informatii auto
Strategia Michelin vizează dezvoltarea unor anvelope capabile să ofere simultan cele mai bune performanţe în diferite domenii. Toate anvelopele MICHELIN combină siguranţa, eficienţa energetică optimă (şi, implicit, emisii de carbon reduse) şi randamentul kilometric sporit.

Aceasta înseamnă că anvelopele MICHELIN răspund aşteptărilor utilizatorilor, indiferent dacă este vorba de anvelope pentru turisme sau de anvelope pentru vehicule utilitare.

Unele dintre aceste elemente de performanţă se află în conflict. Pentru a le putea încorpora simultan într-o singură anvelopă, sunt necesare tehnologii şi capacităţi de producţie, design şi testare avansate. Cu ocazia conferinţei de presă de la Stockholm, Michelin îşi prezintă viziunea strategică care se află la baza tuturor operaţiunilor sale. Angajamentul Michelin se exprimă prin:

-Capacitatea de a extinde permanent graniţele cercetării şi dezvoltării, pe baza competenţelor sale de excepţie, a bugetului destinat cercetării şi dezvoltării şi a centrului de cercetare de nivel mondial (a se vedea cifrele de mai sus).
-Resursele folosite pentru analizarea ciclului de viaţă a anvelopelor şi cerinţele care vizează îmbunătăţirea continuă a performanţelor acestora.
-Cunoaşterea profundă a aşteptărilor conducătorilor auto, a cerinţelor constructorilor de maşini şi a reglementărilor Uniunii Europene.
-Cunoştinţele în ceea ce priveşte analizarea accidentelor, îmbunătăţite constant prin parteneriatul cu instituţiile de profil. Un exemplu îl constituie activitatea desfăşurată de Michelin în colaborare cu Comisia de cercetare a accidentelor rutiere a Universităţii tehnologice din Dresda, Germania.
-Implicarea de lungă durată în căutarea de soluţii care să permită un mod mai bun de avansa, concretizată astăzi prin reînnoirea în proporţie de 80% a gamelor de produse ale Grupului şi prin lansarea a două noi anvelope, MICHELIN Energy Saver+ pentru turisme şi MICHELIN Agilis+ pentru vehicule utilitare.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii