In ultimul timp, tractarile auto s-au dezvoltat foarte mult, existand practic in fiecare judet din tara cateva firme concurente care au ca obiect de activitate aceste servicii.

Tractari auto Constanta
La sfarsitul anulul 2011, parcul auto national inregistra nu mai putin de 5,5 milioane de autovehicule, din care aproximativ 4,3 milioane erau autoturisme. Si cum tendinta din ultimii ani este de crestere continua, romanii fiind dupa cum bine stim mari pasionati auto, ce ar fi in stare sa se imprumute de la 10 banci odata pentru a achizitiona o masina, se pare ca numarul acestora va fi cu mult mai mare in urmatoarea perioada.

Pana aici, nimic anormal. Problemele apar atunci cand constatam ca avem drumuri putine si foarte slabe, un parc auto national destul de imbatranit, soferi auto cu un stil de condus foarte agresiv, autovehicule neintretinute corespunzator, autovehicule neechipate cu anvelope si jante potrivite dar si masini de ultima generatie, a caror electronica seamana din ce in ce mai mult cu niste uzine de calculatoare.

Iar toate aceste situatii nedorite, prezentate mai sus, ne duc cu gandul ca avem si vom avea nevoie din ce in ce mai mult si pe viitor de serviciile de tractare, care sa ne conduca cat mai repede catre cel mai apropiat service auto, pentru ca trebuie sa fim constienti ca nu vom scapa niciodata de accidente si defectiuni pe drumurile publice din Romania.

In ultimul timp, tractarile auto s-au dezvoltat foarte mult, existand practic in fiecare judet din tara cateva firme concurente care au ca obiect de activitate aceste servicii. De exemplu, pentru aceia dintre d-voastra care locuiti in Constanta, exista o firma de tractari auto, pe nume Dragos Transporting, care asigura servicii de asistenta rutiera si tractari auto pe toata durata zilei, 7 zile din 7. Mai mult decat atat, pe langa serviciul de tractare auto, Dragos Transporting Constanta ofera si o gama larga de servicii conexe, cu alte cuvinte aceasta ofera:

  • suport complet pentru tractare auto in Constanta;
  • transport autoturism;
  • asistenta rutiera non stop;
  • depanare auto;
  • transport cu taxiul pentru pasageri.
In ceea ce privesc tractarile auto, echipa specializata Dragos Transporting, tracteaza si transporta in Constanta:

  • autoturisme;
  • motociclete;
  • utilaje;
  • ambarcat­iuni;
  • orice alte masini pana in 3,5 tone.
Ce imi place la aceasta firma de tractari auto constanta este ca asigura si interven­tii rapide oriunde in Romania, nu numai in Constanta si acest lucru datorita retelei nationale de colaboratori pe care o are, pentru ca oricine sa poata beneficia de servicii de calitate, oriunde s-ar afla si foarte important, in cel mai scurt timp posibil.

Prima masina de tractari auto
Foto: www.tractari-ct.ro
Navingand pe site-ul firmei Dragos Transporting Constanta, care este de altfel unul foarte bine realizat, am aflat si un lucru interesant, care mi-a atras atentia in mod deosebit. Astfel, tractarile auto au fost inventate tocmai din 1916, de catre Ernest Holmes, Sr., din Chattanooga, Tennessee - Statele Unite ale Americii, care a fost un mecanic intr-un garaj si a pus in practica ideea tractarilor dupa ce a fost nevoit sa traga o masina blocata intr-un parau cu ajutorul unor blocuri de piatra, corzi si sase barbati. Tot Ernest a creat si prima masina de tractari auto cu un design functional imbunatatit, care usura munca de transport al altor autoturisme (a se vedea poza alaturata).

Va doresc drumuri cat mai bune si fara incidente!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii