Pentru pilotul Sebastian Barbu sezonul 2014 incepe pe zapada, dar nu pe cea din Campionatul European de Raliuri ci pe cea de la Soci ca antrenor al fratelui sau Alex Barbu, schior calificat la Jocurile Olimpice de Iarna.

Sebastian Barbu
Pilotul sibian este antrenorul fratelui sau pentru Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci.
Alex Barbu concureaza in probele de slalom urias si slalom special.
Sezonul de raliuri incepe cu Raliul Greciei in Campionatul European.

Pentru pilotul Sebastian Barbu sezonul 2014 incepe pe zapada, dar nu pe cea din Campionatul European de Raliuri ci pe cea de la Soci ca antrenor al fratelui sau Alex Barbu, schior calificat la Jocurile Olimpice de Iarna.

La fel ca in 2013, Sebastian Barbu a decis ca si in 2014 sa participle la cat mai multe etape din Campionatul European de Raliuri. Pasionat de raliurile pe zapada, Sebastian Barbu a fost nevoit sa renunte la startul in primele trei etape ale sezonului din ERC, in Austria, Letonia si cursa de casa de la Sibiu,  fiind implicat in pregatirea fratelui sau Alex Barbu pentru Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci.

“Sunt foarte fericit ca fratele meu a reusit sa obtina calificarea la Olimpiada de Iarna si in aceasta perioada, impreuna cu fratele meu, avem un program intens de pregatire pentru acest eveniment extrem de important”, a spus Sebastian Barbu.

Sebastian Barbu, fost campion national de schi, este antrenorul fratelui sau care a reusit performanta remarcabila de a se califica la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci in probele de schi alpin.  Alex Barbu va concura in probele de slalom urias si slalom special. “Schiul a fost prima mea dragoste pe care nu am uitat-o inca. Am renuntat la primele trei etape din Campionatul European pentru a-l pregati pe fratele meu inaintea celei mai importante competitii din cariera oricarui sportiv. Mi-ar fi placut si mie sa particip la o olimpiada ca si sportiv, dar sunt multumit ca pot sa-l ajut de pe margine pe fratele meu”, a mai adaugat Sebastian Barbu.

Pilotul sibian isi va incepe campania din Campionatul European de Raliuri in luna martie cu Raliul Greciei programat in ultimul weekend al lunii. “Raliul Acropolelor este o etapa clasica la care mi-am dorit sa particip de cand m-am apucat de acest sport, iar faptul ca anul acesta face parte din Campionatul European este perfect pentru mine”, a concluzionat Sebastian Barbu. 

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii