Ce ceas de mana alegem la volan?

Ceas de mana Q&Q Sports Q556J205Y
Foto: www.ceasule.ro
La sfarsitul lunii feburarie, anul curent, am publicat pe acest blog auto un material din categoria "articole diverse", in care am scris la momentul respectiv despre vestimentatia cea mai potrivita pe care ar trebui sa o alegem atunci cand avem mult timp de petrecut in masina, la volan si nu numai. Ei bine, eu alegeam atunci ca vestimentatie preferata pentru astfel de deplasari interminabile cu masina un trening, un tricou, o pereche de adidasi, iar ca accesorii o sapca si o geanta sport.

Ei bine, azi am ales sa scriu despre un accesoriu de asemenea foarte important atunci cand ne alegem vestimentatia potrivita pentru o deplasare cu masina si anume despre ce ceas de mana sa alegem atunci cand trebuie sa mergem la drum lung. Si cum vestimentatia cea mai buna pentru drumuri lungi este cea sportiva, cel putin din punctul meu de vedere, la fel si ceasurile de mana cele mai potrivite la volan sunt tot cele din gama sport, care sa se asorteze binenteles si cu tinuta. 

Cautand pe internet magazine online ce au drept domeniu de activitate principala vanzarea de ceasuri de mana, am descoperit Ceasul.ro, un site simplu si eficient, ce ne introduce in lumea minunata a ceasornicariei. Aici am gasit o varietate foarte mare de ceasuri, din toate categoriile posibile si imposibile. Din toate aceste ceasuri si nu sunt putine din care putem alege, am selectat un ceas sport produs de firma Q&Q. 

Este vorba mai exact despre ceasul Q&Q Sports Q556J205Y, un ceas produs, cum am mai spus, de firma Q&Q, o firma foarte cunoscuta, in stil sport, cu mecanism quarts, japonez, ce indica ora, minutul si secunda. Cadranul de 32 mm este de culoare neagra, geamul este din cristal mineral, iar cifrele folosite pentru citire sunt arabe. Ceasul are carcasa de 40 mm de culoare argintie, in forma rotunda, facuta din otel inoxidabil. Si bratara, de latime 18 mm, este facuta tot din material inoxidabil, tot de culoare argintie, are o circumferinta de 200 mm, suficient cat sa ne cuprinda incheietura mainii si are o inchidere de tip standard.

Cred ca am mentionat cam toate caracteristicile unui ceas de mana, ce as mai putea spune despre acesta, decat ca are o greutate 95 de grame, cat o ciocolata obisnuita cu lapte si rezista si la apa intr-o masura, dar totusi nu va recomand sa incercati acest din urma test (eu am incercat un astfel de test in copilarie, cu un ceas care rezista pana la un numar de metri adancime si a cedat imediat ce l-am udat doar cu putin apa). J

Si pentru ca tot se apropie Sfintele Sarbatori de Paste, puteti sa ii faceti cadou persoanei iubite, asa ca de iepuras, un ceas de dama, mai ales pentru ca Ceasule.ro detine in stoc o multitudine de ceasuri dama, pentru toate gusturile si toate buzunarele.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii