Goodyear anunță că Jeep va avea două din anvelopele sale ca echipare pe noul Jeep Renegade.

Goodyear EfficientGrip SUV
Aceste anvelope furnizează călătorii plăcute pentru conducătorii pasionați de Jeep.

Goodyear anunță că Jeep va avea două din anvelopele sale ca echipare pe noul Jeep Renegade.

Pentru a veni cât mai mult în sprijinul combinației, cea mai bună din clasa sa, pe care o prezintă Jeep Renegade între capacitatea sa off-road și cea legată de eficiența consumului de carburant, Jeep a aprobat anvelopa Goodyear EfficientGrip SUV (în dimensiunea: 215/65R16 98H) și anvelopa Goodyear Vector4Seasons (în dimensiunile: 215/60R17 96V LHD și215/60R17 96V RHD)ca echipare pe acest model.

Jeep Renegadeeste primul model al mărcii din clasa mică de pe segmentul SUV și este proiectat pentru a extinde marca la nivel global. Modelul este disponibil către consumatori într-o gamă variată de echipare —Sport, Longitude, Limited și Trailhawk.

“Suntem încântați să oferim anvelope care să se potrivească atât nevoilor on cât și off-road ale stilatului și energicului model Renegade.Gama EfficientGrip oferă o economie de carburant și distanțe de frânare excelente, în timp ce anvelopa Vector4Seasons oferă performanță pentru toată perioada anului cu o tracțiune excelentă pentru toate condițiile de drum”, a spus Alexis Bortoluzzi, Director Brand & Strategy Consumer EMEA.

“Ca și Jeep, Goodyear are o lungă și bogată moștenire și o lungă istorie în echiparea conducătorilor auto cu produse de care aceștia au nevoie ca ei să ajungă la următoarea lor destinație de aventură” a conchis Alexis.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii