În perioada 13 iulie - 17 august, Suzuki România are programată o campanie de verificare gratuită în 20 de puncte în service-urile autorizate Suzuki din țară.

Campanie verificare Suzuki
În perioada 13 iulie - 17 august, Suzuki România are programată o campanie de verificare gratuită în 20 de puncte în service-urile autorizate Suzuki din țară.

Suzuki România derulează, în perioada 13 iulie – 17 august, o campanie de verificare gratuită în toate service-urile autorizate din țară. Astfel, proprietarii unui model Suzuki beneficiază de o verificare gratuită în 20 de puncte care include, printre altele, verificarea lichidelor din compartimentul motor, dar și a elementelor care cresc siguranța pasagerilor cum ar fi direcția, amortizoarele și sistemul de frânare.

“Este o perioadă de concedii în care se pot planifica deplasări mai lungi cu automobilul. Această campania de verificare gratuită are ca scop și depistarea unor probleme care pot afecta siguranța participanților la trafic și este utilă oricărei familii care și-a propus să plece în vacanță”, a spus Alin Radu, directorul Suzuki România.

Toți clienții participanți la această campanie vor primi cadou un tricou, dar vor beneficia și de discounturi suplimentare și prețuri speciale la uleiurile originale Suzuki și la manoperă în cazul unor intervenții în perioada 13 iulie – 17 august.  

Campania “Verificare gratuită în 20 de puncte” se desfășoară la 16 parteneri Suzuki din țară: Infogo Motor (Arad), Auto Padova (Bacău), Arinovis Motors (Brașov), Irmex (Brăila), Rădăcini Auto Motor (București), Autonet (București), Auto Cobălcescu (București), Premium Cars (Cluj-Napoca), Expocar Trade (Constanța), Doly (Iași), Redtor Automoto (Oradea), Royal Motors (Pitești), Rossit (Ploiești), Marshal (Rm. Vâlcea), Hinode Service (Tg. Mureș) și Sara Motors (Timișoara).

Toți posesorii de automobile Suzuki participanți la această campanie vor primi cadou și cardul de asistență rutieră Suzuki Sara, un program prin care clienții pot beneficia în continuare de avantajele servciului de Asistență Rutieră Suzuki.


Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii