Proleasing Motors, dealer autorizat pentru mărcile Ford si BMW, încurajează și susține elevii și studenții prin programe de internship în cadrul companiei.

Internship Proleasing Motors
Proleasing Motors, dealer autorizat pentru mărcile Ford si BMW, încurajează și susține elevii și studenții prin programe de internship în cadrul companiei. În vara aceasta, peste 20 de tineri cu vârsta cuprinsă între 17 și 23 de ani au beneficiat de sfaturile și experiența specialiștilor Proleasing Motors.

Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors: ”Ne dorim să  creștem implicarea noastra în dezvoltarea elevilor și studenților și să  derulăm cât mai multe proiecte de responsabilitate socială în comunitatea locală. Vara aceasta ne-au călcat pragul peste 20 de tineri, atât elevi de liceu, cât și studenți. Dorința noastră a fost să-i încurajăm în drumul lor spre  viitoarea carieră, să îi ajutăm cu sfaturi, să le răspundem întrebărilor și să le oferim experiența unei companii pentru care  performanța și lucrul bine făcut sunt valori fundamentale.”

Cei mai tineri interni Proleasing Motors din această vară au fost un grup de opt elevi de liceu, de clasa a 11-a, câștigători ai ”Târgului de Antreprenoriat” editia 2016. Elevii au petrecut două săptămâni în diferite departamente ale companiei (contabilitate, vânzări, marketing, resurse umane, IT) și au beneficiat de întreaga atenție a angajaților Proleasing Motors.

Un alt grup de interni a fost format din elevi de clasa a 12-a, iar aceștia au avut sesiuni de practică la Proleasing Motors: au urmărit activitatea angajaților companiei și au fost implicați în  activitati adecvate gradului lor de pregătire.

La finalul programului, elevii au completat un formular de feedback, în urma căruia au evaluat experiența în cadrul companiei. Părerea generală a fost că la Proleasing Motors au avut ocazia de a regăsi valorile pe care ei le consideră importante la un viitor angajator: profesionalism, motivație, provocări, pasiune și respect.

Alături de elevii de liceu, la internship-ul Proleasing Motors au participat și studenți de la facultăți cu profil tehnic: Facultatea de Autovehicule Rutiere Brașov, Facultatea de Transporturi Bucuresti, Universitatea Petrol Gaze din Ploiești, dar și un student care urmează cursurile unei facultăți tehnice din Marea Britanie. Toți au fost implicați  în activități de service Proleasing Motors.

Atât studenții, cât și elevii care au fost vara aceasta în internship desfășoară activități de voluntariat. Principalul lor obiectiv pe durata acestor internshipuri a fost să fie parte componentă a unei activități de zi cu zi a unei companii.

Pentru noul an școlar, 2017 - 2018, Proleasing Motors deschide larg porțile companiei pentru viitorii interni și pregătește noi proiecte de responsabilitate socială, prin care încurajează educația profesională a tinerilor din comunitatea locală.

Sursa: Anca Tudosa, Account Manager The GOOD Company
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii