Cinci modele Hyundai au obtinut consecutiv calificativul maxim de siguranta.
i40 a punctat in topul clasei sale: rezultat de 92% in testul pentru protectia adultilor si 86% in testul pentru protectia copiilor.
Sistemele de siguranta Hyundai depasesc cerintele Euro NCAP pentru 2011.

Noul Hyundai i40 a primit calificativul maxim de 5 stele din partea Euro NCAP, organizatie independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de automobile. Rezultatele testului plaseaza modelul i40 in topul celor mai sigure autovehicule din segmentul D.

Modelul i40 este al cincilea model Hyundai care a obtinut, in mod consecutiv, 5 stele in cadrul testelor Euro NCAP, acest succes fiind precedat cu modelul de clasa mica i20, MPV-ul compact ix20, hatchback-ul i30 si SUV-ul compact ix35.

Noul i40 a obtinut un scor de 92% in categoria „protectia pasagerilor adulti” si maxim de puncte la testul de impact lateral. Mai mult decat atat, tetierele si scaunele au fost foarte apreciate pentru suportul oferit in cazul unei coliziuni din spate.

In categoria ce evalueaza nivelul de protectie al copiilor, i40 a atins un pocent impresionant de 86%, avand rezultate foarte bune atat in categoria de varsta „18 luni”, cat si in cea de „3 ani”. In ceea ce priveste protectiei pietonilor, i40 a punctat 43%, iar bara din fata a obtinut scorul maxim pentru protectia picioarelor pietonilor.

Programul electronic de stabilitate, sistemul de limitare a vitezei si cel de atentionare asupra lipsei centurii de siguranta au contribuit la realizarea unui procent de 86% in cadrul categoriei „sisteme de asistenta”. Sistemele de siguranta activa si pasiva disponibile pentru i40 depasesc cerintele Euro NCAP pentru anul 2011.

„Calificativul de 5 stele obtinut de modelul i40 continua sa demonstreze determinarea noastra de a oferi cel mai inalt nivel de siguranta clientilor Hyundai. Acest rezultat reprezinta inca un motiv pentru care atat clientii privati, cat si cei de flote, interesati de vehicule din segmentul D, pot lua in considerare modelul i40: acesta oferind siguranta, calitate, eficienta si o echipare standard generoasa. Luand in considerare si programul Five Year Triple Care, noul i40 devine foarte greu de ignorat in decizia de achizitie,” a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe.

Pachetul Five Year Triple Care oferit de catre marca Hyundai asigura cinci ani garantie integrala fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii