Noua generatie Mercedes Benz ML evolueaza, din punct de vedere stilistic, spre o imagine mai sobra fata de generatia actuala dar totodata in ton cu imaginea serioasa a brandului Mercedes, modificarile estetice nefiind majore, ci subtile dar totusi cu un impact destul de puternic asupra modelului. Noul ML arata mai impozant, dar reuSeSte sa pastreze o eleganta tipica Mercedes dar si un aer sportiv cand este cazul. ML este unul dintre modelele cele mai spectaculoase si populare ale brandului Mercedes ce a impresionat de la primul model si continua din ce in ce mai mult sa atraga noi fani.

La fel ca si exteriorul si interiorul sufera modificari, mai pronuntate dar tot pe aceeasi linie sobra cu o nota de lux mult mai pregnanta.

Ca motorizari Mecedes ofera pentru noul ML, doua motorizari diesel ( 250 si 350 L ) si doua pe benzina ( 350 si 63 AMG). Ca noutate ML este echipat cu functia Terrain Response, un set de programe pentru offroad.

Daca noul ML v-a impresionat sau daca sunteti un impatimit al brandului va asteptam la DOM Automobile, importator direct pentru brand. Noutatea este timpul de livrare pe care il oferim pentru aceasta masina si anume 2 saptamani, dar si preturile foarte competitive. Ne mai puteti vizita si pe website-ul www.domautomobile.ro.

Sursa: Dom Automobile Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii