In urma studiului „Best Cars 2012” derulat de revista Automobile Magazine, Dacia a fost desemnata marca auto cu cel mai ridicat nivel de satisfactie printre clientii sai.

Un procent de 93% dintre posesorii modelelor Dacia au raspuns pozitiv sondajului de satisfactie referitor la marca româneasca si s-au declarat multumiti de vehiculele lor. Numarul clientilor europeni satisfacuti de performantele Dacia a crescut cu 12% fata de anul anterior, situând marca româneasca pe prima pozitie in clasament, inaintea unor marci de renume precum Audi sau Honda.

In cazul marcii Dacia, participantii la acest sondaj au apreciat cel mai mult costurile reduse de utilizare si intretinere, o promisiune pe care marca româneasca a stiut s-o respecte.

„L’Automobile Magazine” este o revista auto frantuzeasca de traditie, cu aparitie lunara, fondata inca din 1946. Publicatia este reprezentata in juriul „Car of the Year” care desemneaza titlul „Masina Anului” la nivel international. 

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii