Am afirmat in dese randuri ca sanatatea noastra este cea mai importanta si o voi face si de acum inainte, de cate ori voi avea aceasta ocazie. Si chiar daca acest blog este unul specializat pe stiri auto, informatii auto si documentatii auto, din cand in cand, dupa cum bine stiti deja, mai public si alte articole vitale pentru noi si semenii nostri.

InFit.ro
Am afirmat in dese randuri ca sanatatea noastra este cea mai importanta si o voi face si de acum inainte, de cate ori voi avea aceasta ocazie. Si chiar daca acest blog este unul specializat pe stiri auto, informatii auto si documentatii auto, din cand in cand, dupa cum bine stiti deja, mai public si alte articole vitale pentru noi si semenii nostri.

Astazi am ales sa scriu despre sanatate si mai ales despre modul in care ne putem aduce sau mentine greutatea in limitele normale. Si nu mai este niciun secret faptul ca in lupta noastra continua cu timpul, acest mare dusman al secolului nostru, renuntam de cele mai multe ori in a mai avea grija de noi in favoarea unor alte activitati cotidiene majore precum serviciile noastre, care ne ocupa mai tot timpul, dar si a atentiei sporite pentru familiile proprii, pe care de asemenea nu trebuie sa le ignoram.

In aceste conditii nefavorabile organismului uman, suntem practic fortati sa uitam de propia sanatate, astfel incat ne trezim la un moment dat ca luam in greutate, depasind limitele normale pentru varstele si inaltimile noastre, iar dupa cum bine stim, aceste kilograme in plus reprezinta o amenintare asupra sanatatii noastre. Ei bine, cand ajungem in aceasta situatie mai putin placuta, nu trebuie sa intram in panica, ci sa actionam de o maniera profesionala.

Chiar zilele trecute am citit pe un site creat special pentru sanatate, pe care il vizitez periodic de altfel, despre unul dintre cele mai bune produse de slabit din Romania, asa cum il denumeste insusi website-ul cu pricina, Infit.ro. Acesta se numeste HyperSlim Acai si are la baza, pe langa alte plante cu efecte in eliminarea kilogramelor in plus, fructul acai, foarte cunoscut pentru proprietatile sale benefice in curele de slabire.

Mai exact, aceste capsule de slabit 100% naturale, contin:
HyperSlim Acai
Foto: www.infit.ro
  • acai si fibrulina - acaiul este un fruct originar din padurile amazoniene din Brazilia, ce creste intr-o specie de palmier, a carui boabe au un continut de 90% seminte si doar 10% pulpa si care are rol in micsorarea apetitului pe fondul aportului impresionant de vitamine (se spune ca acaiul are chiar de zece ori mai multe vitamine si antioxidanti decat strugurele si de doua ori mai multe decat afina); fibrulina este o fibra solubila, extrasa din radacina de cicoare, ce nu este digerata in stomac si intestinul subtire, dar fermentata de microflora colonului, ce favorizeaza tranzitul intestinal, contribuind astfel la combaterea constipatiei;
  • vitaminele B1, B2 si B3 - B-urile sunt foarte importante in procesul de slabire datorita contributiei pe care o au la imbunatatirea tranzitului intestinal, scaderii poftei de mancare dar si aportului vitaminic atat de necesar sustinerii unei cure de slabire;
  • vitaminele C si E - pe langa faptul ca sunt atat de necesare in sprijinerea unui proces de slabire, au  proprietati antioxidante si regleaza glicemia (vitamina C), dar au si un rol diuretic si reduc chiar si tesiunea arteriala, scazand riscul unui infarct (vitamina E);
  • atat de mult ravnitele omega 3, omega 6 si omega 9 - o combinatie potrivita de acizi grasi, ce contribuie la buna functionare a organismului, atat prin reducerea cantitatii de grasimi din sange cat si prin reglarea transitului intestinal.
Despre produsul HyperSlim Acai si ingredientele acestuia se poate vorbi la nesfarsit, dar ce imi place cel mai mult la aceste capsule, este ca, pe langa faptul ca sunt 100% naturale, ne ajuta sa slabim moderat, undeva la aproximativ 5 kg pe luna si nu brusc. Mai mult decat atat, aceste capsule vin si cu un aport suplimentar de vitamine, atat de importante intr-o cura de slabire, aport care este subliniat si de catre InFit.ro.

Sa nu uitam de sanatatea noastra, care este cea mai importanta!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii