Intre 24 si 26 mai 2013 are loc cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment dedicat producatorilor de piese auto, originale si aftermarket. Sub un singur nume: Bucharest Wheels Arena - powered by AD Auto Total, Auto Total Business Show (ATBS).

Auto Total Business Show
Intre 24 si 26 mai 2013 are loc cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment dedicat producatorilor de piese auto, originale si aftermarket. Sub un singur nume: Bucharest Wheels Arena - powered by AD Auto Total, Auto Total Business Show (ATBS).

Desfasurat pentru prima oara, in 2012, pe o suprafata de 2500 mp indoor si avand multe concursuri outdoor desfasurate in tot spatiul expozitional ROMEXPO, sub un singur nume Bucharest Wheels Arena - powered by AD Auto Total, Auto Total Business Show (ATBS) a adunat peste 50.000 de vizitatori, fiind de departe cel mai mare business show din Romania.

Business Show pentru ca a adunat laolalta producatori de piese auto de top la nivel mondial dintre care putem aminti cateva nume : Mann+Hummel Gmbh, Bosch Romania, Federal Mogul Corporation, Valeo, Michelin, Contitech GmbH, Continental Corporation, SKF Group etc.

Pentru 2 zile acestia au putut sa-si etaleze produsele si serviciile in fata cunoscatorilor si a celor implicati in acesta afacere pe care o reprezinta autoturismul.

Pentru 2013, ATBS promite mai mult. Mult mai mult!
Nu numai in ceea ce priveste suprafata, care la indoor s-a extins la 18.000 mp - in interiorul pavilionului central, dar si ca numar de evenimente produse pe toata perioada expozitiei si ca numar de producatori invitati.

Practic orice pasionat al segmentului auto-moto isi gaseste interesul in aceasta expozitie, fie ca vorbim de piese auto, de autoturisme noi, de autoturisme retro, de tuning, simulatoare racing sau masini sport.

In programul evenimentului sunt si demonstratii de acrobatii pe doua roti, Vali Porcisteanu si Manu Mihalache - piloti din Campionatul National de Raliuri care vor oferi publicului demonstratii cu masini de raliu si piloti consacrati care  vor incinge atmosfera si cauciucurile in ritm de drift Marius KNS, Cristi George (Mouse), Razvan Tica (Doi-ul), Traian, Jumy si Alex Gorganu (Kellu), off road pe trasee special amenajate cu diferente de nivel – cluburile Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport, T44 sau BGS MotorSport, karting - pilotii de la JMS Performance, participanti in Campionatul National de Karting; la BMX - Stefan George, participant in Campionatul de Trial BMX al Frantei, supermoto.

Desigur nu numai adultii isi gasesc distractiile, coltul copiilor fiind si el la loc de cinste, dand parintilor un moment de ragaz si relaxare . Simulatoare auto la tot pasul, saltele de sarit, vata de zahar, baloane si cadouri pentru cei mici alaturi de multa, multa distractie.             

Mai multe informatii pe:
www.autototal.ro
www.atbs.ro
www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow

Sursa: www.autototal.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii