Lucien Hora
Desfășurată în condiții meteorologice excelente, etapa gorjană a CNVC Dunlop 2013 aduce primele 20 de puncte pentru reșițean, dar consolidează poziția de lider în clasamentul open la zi al competiției pentru Lucian Răduț.

Disputată pe secțiunea de drum a Transalpinei dintre Novaci și Rânca, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2013 s-a încheiat ieri cu victoria reșițeanului Lucien Hora. Veteranul curselor de coastă din România și-a adjudecat victoria fără probleme, reușind cel mai bun timp al zilei de 2:36,713 minute pentru cei 5,25 de kilometri lungime ai traseului de concurs.

Lipsit de puncte în CNVC Dunlop 2013 după abandonul de pe Valea Poienii Brașov, Lucien Hora a recuperat din handicap și și-a adjudecat primele 20 de puncte din actualul sezon de coastă pe Transalpina, în cursa tradițională de la Rânca. După un parcurs foarte bun în ambele zile de concurs, reșițeanul a urcat pe prima treaptă a podiumului etapei înaintea urmăritorilor săi, italianul Armando Battocchi și, respectiv, învingătorului primei etape, Lucian Răduț.

Cu performanța de la Rânca, Hora intră direct pe poziția a 4-a la general în clasamentului open al CNVC Dunlop 2013, în timp ce Răduț își consolidează poziția de lider în clasamentul la zi după două etape disputate în campionat.

O prezență nouă, dar până acum constantă, în competiția internă de profil, italianul A. Battocchi acumulează puncte importante și se poziționează în top 3-ul competiției, la doar 3 puncte în fața lui Hora și Zaberca.

Contând ca etapa a doua a CNVC Dunlop 2013, Cupa Gorjului s-a desfășurat în condiții meteo excelente, oferind un maxim de spectacol automobilistic fanilor prezenți pe probă.

Următoarea etapă a CNVC Dunlop 2013 se va desfășura, conform calendarului competițonal FRAS, în perioada 8-9 iunie la Teliu.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii