Desfășurată în condiții meteorologice excelente, etapa gorjană a CNVC Dunlop 2013 aduce primele 20 de puncte pentru reșițean, dar consolidează poziția de lider în clasamentul open la zi al competiției pentru Lucian Răduț.

Lucien Hora
Desfășurată în condiții meteorologice excelente, etapa gorjană a CNVC Dunlop 2013 aduce primele 20 de puncte pentru reșițean, dar consolidează poziția de lider în clasamentul open la zi al competiției pentru Lucian Răduț.

Disputată pe secțiunea de drum a Transalpinei dintre Novaci și Rânca, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2013 s-a încheiat ieri cu victoria reșițeanului Lucien Hora. Veteranul curselor de coastă din România și-a adjudecat victoria fără probleme, reușind cel mai bun timp al zilei de 2:36,713 minute pentru cei 5,25 de kilometri lungime ai traseului de concurs.

Lipsit de puncte în CNVC Dunlop 2013 după abandonul de pe Valea Poienii Brașov, Lucien Hora a recuperat din handicap și și-a adjudecat primele 20 de puncte din actualul sezon de coastă pe Transalpina, în cursa tradițională de la Rânca. După un parcurs foarte bun în ambele zile de concurs, reșițeanul a urcat pe prima treaptă a podiumului etapei înaintea urmăritorilor săi, italianul Armando Battocchi și, respectiv, învingătorului primei etape, Lucian Răduț.

Cu performanța de la Rânca, Hora intră direct pe poziția a 4-a la general în clasamentului open al CNVC Dunlop 2013, în timp ce Răduț își consolidează poziția de lider în clasamentul la zi după două etape disputate în campionat.

O prezență nouă, dar până acum constantă, în competiția internă de profil, italianul A. Battocchi acumulează puncte importante și se poziționează în top 3-ul competiției, la doar 3 puncte în fața lui Hora și Zaberca.

Contând ca etapa a doua a CNVC Dunlop 2013, Cupa Gorjului s-a desfășurat în condiții meteo excelente, oferind un maxim de spectacol automobilistic fanilor prezenți pe probă.

Următoarea etapă a CNVC Dunlop 2013 se va desfășura, conform calendarului competițonal FRAS, în perioada 8-9 iunie la Teliu.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii