Asko Internațional, dealerul din București cu ponderea cea mai mare în totalul vânzărilor mărcii în România în 2014, sărbătorește în această lună 10 de ani de activitate Honda.

Dealerul Asko International implineste 10 ani de activitate Honda
Asko Internațional, dealerul din București cu ponderea cea mai mare în totalul vânzărilor mărcii în România în 2014, sărbătorește în această lună 10 de ani de activitate Honda.

Activitatea dealerului se desfășoară în complexul de servicii integrate 3S aflat în zona de vest a municipiului București (Șos. de Centură nr.57, Chiajna). În același timp Asko operează și un showroom în Calea Giulești nr.8D, în apropierea pasajului Basarab, unde sunt comercializate, de asemenea, modelele reprezentative ale mărcii.

Pentru Asko, cei 10 ani de activitate înseamnă peste 2.200 de autoturisme livrate către clienții Honda și în același timp asigurarea de servicii de mentenanță conform standardelor producătorului.

O echipă de 34 de specialiști stă la dispoziția clienților pentru a oferi cea mai bună experiență Honda, indiferent de serviciile solicitate și gradul de complexitate al acestora.

Gama de servicii Asko include comercializarea de autoturisme noi și rulate, piese de schimb și accesorii, operațiuni de mentenanță, reparații și vopsitorie, servicii ITP, trade-in, mașină la schimb.

Pentru anul acesta Asko estimează un volum de 150 de unități vândute, iar planul pentru 2015 este de 200 de unități, bazat pe cele 5 modele și 4 motorizări noi pe care Honda le va lansa în următoarele 12 luni și în același timp pe intensificarea vânzărilor de autoturisme Honda rulate.

Rețeaua de comercializare de automobile Honda înBucurești include 3 showroom-uri, două dintre ele fiind operate de Asko și un al 3-lea operat de cel mai nou dealer din București, Honda Nord.

Sursa: Florin Nita, Sales Planning Manager HONDA TRADING ROMANIA SRL 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii