Mercedes-Benz Romania sprijina Festivalul Brazilor de Craciun
În acest an, Mercedes-Benz România susține Festivalul Brazilor de Crăciun în calitate de partener oficial.
Organizat de Salvaţi Copiii, festivalul, aflat la a 14-a ediţie, este unul dintre cele mai importante evenimente de strângere de fonduri din România.
Mercedes-Benz România va asigura transportul brazilor de Crăciun cu ajutorul unui Mercedes-Benz Sprinter, pe toată perioada pregătirilor festivalului.

Mercedes-Benz România este partenerul Organizației Salvaţi Copiii, susţinȃnd noua ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun. Până la Gala de pe 4 decembrie, Mercedes-Benz România va oferi organizatorilor suport logistic, cu ajutorul modelului Sprinter.

Mercedes-Benz Sprinter va sta la dispoziția organizatorilor, pentru ca aceștia să beneficieze de flexibilitate și confort în fiecare moment şi să poată transporta în siguranță brazii creaţi de cei mai populari designeri români.

„Festivalul Brazilor de Crăciun este unul dintre cele mai cunoscute și  apreciate evenimente de caritate din Romȃnia, astfel că suntem mândri să fim parteneri. Dupăcolaborarea reușită cu Salvaţi Copiii din cadrul proiectului Mobile Kids, Mercedes-Benz Romȃnia continuă parteneriatul cu Organizația prin susținerea oferită acestui eveniment anual de renume”, declară Boris Billich, CEO & Preşedinte al Mercedes-Benz România.

Salvaţi Copiii România organizează, pentru al paisprezecelea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun, eveniment de strângere de fonduri în vederea facilitării accesului la educaţie al copiilor din mediile sociale defavorizate. Gala va avea loc în data de 4 decembrie, la Stejarii Country Club, și va avea în centrul atenției o licitație a celor mai originali brazi, creați de unii dintre cei mai renumiți designeri români, printre care Doina Levintza, Lena Criveanu, Stephan Pelger, Malvina Cervenschi sau Rhea Costa.

Beneficiarii fondurilor care se vor colecta la ediţia 2014 a Festivalului Brazilor de Crăciun vor fi 2.500 de copii din comunităţi defavorizate, incluși în programele educaţionale ale Salvaţi Copiii România.

În cei 13 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit un eveniment emblematic, ce reunește la fiecare ediție cei mai influenți antreprenori, persoane publice, oameni de business și de media, în scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea proiectelor educaționale ale Salvaţi Copiii România. Primele 13 ediții ale Festivalului Brazilor de Crăciun au ajutat la strângerea a 2.824.100 euro, care au fost investiţi în suport educaţional pentru 20.700 de copii, prin reintegrarea școlară a celor care muncesc, facilitarea accesului la educație și prevenirea abandonului școlar în rândul celor din comunitățile defavorizate. Familiile lor au primit ajutor material, consiliere socială şi juridică.

Astfel, Mercedes-Benz România şi Organizația Salvaţi Copiii îşi consolidează colaborarea de succes începută în anii precedenţi. În 2013 și 2014, Mercedes-Benz România, în parteneriat cu Organizaţia Salvaţi Copiii, a organizat mai multe ediţii locale ale programului internaţional Mobile Kids. În cadrul acestei iniţiative, copiii din clasele I-IV din şcolile bucureștene au participat la sesiuni active de informare pe tema siguranţei rutiere.

Mercedes-Benz Sprinter transportă cei mai creativi brazi de Crăciun
Mercedes-Benz Sprinter este primul autovehicul comercial din lume care respectă standardul de emisii Euro VI şi totodată cel mai economic autovehicul comercial uşor din clasa sa. O întreagă clasă de autovehicule a primit numele său: la nivel global, Mercedes-Benz Sprinter este sinonim cu autovehiculele comerciale ușoare.

Sprinter a fost întotdeauna lider în clasa sa în ceea ce priveşte inovaţia, demonstrându-și supremația cu fiecare model nou lansat. Cu cinci noi sisteme de siguranţă, motorizare care respectă standardul de emisii Euro VI şi un design îndrăzneţ, cel mai nou Sprinter a devenit rapid un punct de reper în clasa sa. Beneficiind de un consum extrem de redus, de până la 6,3 l/100 km, Sprinter se poziţionează pe primul loc şi în ceea ce priveşte consumul de carburant.

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii