Conform clasamentului întocmit de Interbrand, agenția lider la nivel mondial în ceea ce privește consultanța de brand, Suzuki a intrat din nou în topul celor mai bune 40 de branduri globale din Japonia.

Suzuki Vitara S
Conform clasamentului întocmit de Interbrand, agenția lider la nivel mondial în ceea ce privește consultanța de brand, Suzuki a intrat din nou în topul celor mai bune 40 de branduri globale din Japonia.

Suzuki se află pe locul 14 în ierarhia Interbrand cu o valuare de $1,870 miliarde. Compania Suzuki ocupă pentru al șaselea an consecutiv această poziție, într-un clasament care ține cont de valoarea de marcă, dar și de puterea financiară a companiei, de influența în ceea ce privește decizia de cumpărare, dar și de posibilitățile de dezvoltarea în viitor.

Suzuki Motor Corporation şi-a stabilit noul Plan de management pe termen mediu – SUZUKI NEXT 100, un plan pe 5 ani, începând din 2015. Pentru a asigura creşterea continuă a grupului în următorii 100 de ani, Suzuki îşi va concentra eforturile în direcţia consolidării managementului companiei, desemnând următorii 5 ani ca o perioadă de stabilizare şi fundamentare a managementului.

Conform noului Plan de Management pe termen mediu, Grupul va acţiona ca o singură echipă pentru a amplifica valoarea companiei şi a-şi atinge obiectivele de creştere durabilă.

În următorii cinci ani, Suzuki şi-a propus să lanseze 20 de modele noi la nivel global pentru a creşte numărul de unităţi vândute până la 3,4 milioane în 2019.

“Noul model Vitara lansat anul trecut a confirmat că Suzuki a adoptat o strategie perfectă în concordanță cu piața mondială, lucru resimțit și în România printr-o cerere mare pentru acest model. Urmează o serie de modele noi, care vor fi lansate și în România, și sunt sigur că se vor bucura de succes și că vor consolida poziția mărcii inclusiv pe piața de la noi”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România.  

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii