Trei Timisoreni la o etapa FIA Glasbachrennen
In weekendul 10-11 iunie se va desfasura etapa de hillclimb de la Glasbach, Germania sub egida FIA.

Ca si reprezentanti ai Romaniei vor participa Szene Raul cu Evo 9 de grupa N, Botez Sorin cu Evo 6 de grupa H si Ionescu Adrian cu Evo 9 de grupa H.

“Masinile au plecat deja spre Glasbach. Abia asteptam aceasta etapa de hillclimb! Speram ca vremea si masinile sa tina cu noi si sa venim acasa cu locuri cat mai sus in clasament. Suntem, ca intotdeauna cand participam la etape europene, mandrii  sa ne reprezentam tara. Daca sunt oameni pasionati de acest sport si care vor sa ne sustina, ii asteptam pe traseu, in locurile special amenajate pentru spectatori. Pe aceasta cale multumim DASIERRA CONSULT si BSSR AUTOMOTOSPORT  care au facut posibila participarea noastra la aceasta etapa de campionat european.“

Nu uitati, deci, ca sambata 10 iunie si duminica 10 iunie sa deschideti calculatorul sau telefonul pentru a vedea transmisiunea live de pe glasbachrennen.de si  facebook. Success tuturor participantilor!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii