Gabriel ENE
Campionatul National de Viteza in Coasta ajunge din nou pe cel mai inalt drum al Romaniei, celebrul Transalpina. Cea de-a treia etapa din campionat, Cupa Gorjului, se va desfasura pe DN67C, unde organizatorii vor pune la dispozitia concurentilor binecunoscutul traseu de la Novaci la Ranca in lungime de 5,025 km, avand  o panta maxima de 12% si o diferenta de nivel de 342 m intre start si sosire.

Pilotul Shark Racing, Gabriel Laurentiu ENE, se va alinia la startul etapei la volanul modelului Honda Civic EP3 cu acelasi obiectiv de a obtine cel mai bun rezultat la clasa rezervata automobilelor cu doua roti motrice.

Imi face o deosebita placere sa merg la Ranca. Traseul este foarte frumos si am amintiri placute de la aceasta etapa. Anul trecut reuseam aici cea mai buna clasare a mea in clasamentul general si o victorie la clasa H3. In acest an, asa cum am mai spus, ne concentram pe grupa rezervata automobilelor cu doua roti motrice si sper sa obtin maxim de puncte posibile. Dupa problemele tehnice de la Poiana Brasov, mecanicii au revizuit din nou cutia de viteze doar pentru a se asigura ca totul functioneaza perfect si speram sa nu mai avem problemele de natura electronica pe care le-am intampinat anterior. Ca intotdeauna relansez invitatia catre toti fanii motorsportului din Romania pentru a fi alaturi de noi in weekend pe cel mai inalt drum din Romania.” declara Gabriel ENE, campionul en-titre al clasei H3.   

CUPA GORJULUI – “ACASA LA BRANCUSI”, se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani pe sectorul de drum Novaci-Ranca, DN67C – “Transalpina”, intre Km 15-16, in perioada 10-11 iunie 2017.  

Pilotul echipei Shark Racing este sustinut pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro - partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si House of Cookies. 

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii