Întotdeauna, mi-a plăcut Piteștiul atât ca oraș, cât și ca destinație. De aceea, eu aleg: mutari Pitesti.

 

Mutari Pitesti
Foto: ProfessionalMovers.ro

Întotdeauna, mi-a plăcut Piteștiul atât ca oraș, cât și ca destinație. De aceea, eu aleg: mutari Pitesti. Piteștiul nu este nici prea mare, nici prea mic, este un oraș curat, organizat din punctul de vedere al infrastructurii și îl îndrăgesc, pentru că, în Pitești, anual, se celebrează „Simfonia lalelelor”, un festival destinat frumuseții și diversității speciilor de lalele, care sunt cultivate în acest oraș.

Drept care, Piteștiul se mai numește și „orașul lalelelor”. Ca locație, anul acesta am decis să mă mut în Pitești. Îmi place mult să experimentez oameni noi, cu mentalități inedite, locuri noi, bogate în conținut istoric. Per ansamblu, îmi place să călătoresc.

Astfel am decis să mă mut în Pitești, alegând o firmă specializată în mutări, și anume: Professional Movers, care poate fi accesată chiar online: professionalmovers.ro.

Cu ce se ocupă Professional Movers?

Firma menționată este din București. Efectuează mutări de mobilă, sedii-firme, obiecte de uz personal, tablouri etc., în funcție de cerinețele clientului. Firma exercită aceste servicii atât pe plan național: Iași, Pitești, Sibiu, Timișoara, Constanța etc., cât și în București. Professional Movers și-a extins activitatea de mutare și pe plan internațional, nu numai la nivelul țării. Personalul firmei este format din tineri specialiști, absolvenți ai Facultății de Transporturi din București. Firma are un program flexibil: de la 9.00. A.M., până la 19.00, P.M., de luni, până sâmbătă. Firma poate lucra și la cerința clientului, adică: atunci când sunt necesare mutări de lucruri, obiecte, acestea pot fi realizate fie sâmbăta, fie duminica. Firma garantează pentru eficacitatea serviciilor desfășurate. Ea poate să trimită un expert evaluator acasă, la client, în vederea estimării obiectelor destinate mutării, flexibilității prețului și transportului mărfurilor. Firma pune la dispoziția clientului cutii speciale pentru transportul sigur al mărfurilor.

Experții firmei Professional Movers pot demonta mobila, dar, de asemenea, asigură montarea acesteia, în noua locație. Obiectele de uz personal, tablourile sunt învelite în folii speciale pentru a nu se deteriora în timpul transportului. La o evaluare a mobilei se poate constata dacă este necesar ca mobila clientului să poată fi demontată sau nu, fiindcă cu cât mobila este demontată mai frecevent, cu atât aceasta se deteriorează. Dacă se constată acest lucru, atunci mobila este depozitată în cutii speciale, pe care firma le deține și pe care le pune la dispoziția clientului

Firma funcționează 24 din 24 de ore, poate fi contactată fie online, printr-un mesaj, fie la numărul de telefon de pe site.

Pentru transportul mărfurilor, Professional Movers pune la dispoziția clientului, tiruri în așa fel încât marfa acestuia să fie transportată în siguranță, dacă distanța este mare până la noua destinație. Pe o distanță mai scurtă, firma poate folosi două mașini de mărimi potrivite, care să se poată deplasa și în locurile destul de ocupate dintr-un oraș: blocuri, străzi prea aglomerate și pline cu multe alte mașini, depozite locale, magazine de cartier sau diverse magazine din cadrul locului noii destinații alese de client etc..

Clienții care apelează la Professional Movers se pot bucura de calitatea serviciilor oferite, de asigurarea mărfurilor mutate, indiferent de dificultatea operațiunilor deșfășurate sau de modalitatea de transport stabilită, prin consens. Sunt utilizate materiale de protecție pe tot parcursul mutării, iar reprezentanții firmei lucrează foarte atent cu obiectele, ce trebuie a fi mutate.

Din punctul meu de vedere, apreciez foarte mult seriozitatea și promptitudinea exercitării unor servicii în orice domeniu de activitate!

Cu atât mai mult, apreciez enorm corectitudinea și siguranța firmelor la care apelez în scopul desfășurării unor operațiuni personale.

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii