Ploieşti, 14-16.11.2013 BMW Proleasing Motors a lansat oficial, în cadrul unui eveniment desfăşurat pe durata a trei zile, noul BMW X5, cel mai aşteptat model SUV al anului 2013.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors
Ploieşti, 14-16.11.2013 BMW Proleasing Motors a lansat oficial, în cadrul unui eveniment desfăşurat pe durata a trei zile, noul BMW X5, cel mai aşteptat model SUV al anului 2013.

In cadrul evenimentului, desfăşurat la showroom-ul BMW Proleasing Motors din Blejoi, şos. Ploieşti-Buzău nr. 505, s-au strâns un număr de peste 100 de participanţi, s-au efectuat un număr egal de drive teste şi au fost parcurşi peste 2.000 km la volanul noului BMW X5. Experienţa BMW a fost completată prin prezentări de produs, atmosfera premium, cadouri-surpriză pentru participanţii la drive test – care au primit fotografii personalizate la volanul modelului lor preferat – şi o tombola ai cărei câştigători vor fi anuntaţi pe pagina Facebook a companiei (facebook.com/BmwProleasingMotors).

Proleasing Motors, dealerul local BMW, a pus la dispoziţia vizitatorilor patru modele BMW X5 pentru testare, în două versiuni de motorizare. Premiera absolută BMW X5 M50d a fost vedeta evenimentului, atrăgând un număr impresionant de fani dornici să-i testeze capabilităţile. Traseul de drive test propus a oferit această oportunitate, prin alternarea experienţei de trafic cu zone în care puţinii curajoşi s-au putut convinge că modelul sprintează cu adevărat de la 0 la 100km în numai 5,3 secunde.    

Punctul culminant al evenimentului a fost reprezentat de vizita Campioanei României la Baschet: giganţii de la Asesoft au venit „cu mic, dar mai ales, cu mare”, să testeze modelul nou lansat şi să facă cunoştinţă îndeaproape cu gama BMW. S-au efectuat testări, s-au semnat autografe şi s-au realizat fotografii ce demonstrează, dacă mai este nevoie, că „marele” BMW X5 este unul dintre puţinele automobile croite pe măsura Marilor Campioni ai României.  

După încheierea evenimentului, Proleasing Motors Ploieşti, cea mai nouă reprezentanţă BMW şi MINI din România, confirmă disponibilitatea modelului în stoc pentru testare, cât şi pentru achiziţie.

Deschis în martie 2013, în urma unei investiţii de 2,5 milioane Euro, noul dealer Proleasing integrează, pe o suprafaţă de peste 2.000m2, un showroom BMW, un showroom MINI – al treilea din ţară, un centru integrat service şi piese de schimb şi o ofertă extinsă de automobile rulate certificate în programul BMW Premium Selection. Sediul dealership-ului Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

Contact Proleasing Motors, dealer BMW & MINI
Departament Marketing:
Ana Stanel, astanel@proleasing.ro, 0734.400.075
Ionut Petre, ipetre@proleasing.ro, 0721.572.603

Sursa: Ionut Florin Toma, Manager Marketing Online
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii