Simone Tempestini si Dorin Pulpea continua procesul de acomodare cu noua masina pe specialele din Raliul Portugaliei, prima etapa din Junior WRC 2014. Dupa trei zile pe macadamul portughez, echipajul Napoca Rally Academy se afla pe locul 7 in Junior WRC.

Acomodarea cu noua masina continua in Portugalia
Locul 7 pentru Simone Tempestini si Dorin Pulpea in Junior WRC dupa 3 zile in Portugalia.
O zi cu experiente utile pentru echipajul Napoca Rally Academy.
Duminica mai sunt programate 3 probe speciale cu o lungime de 43,8 km.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea continua procesul de acomodare cu noua masina pe specialele din Raliul Portugaliei, prima etapa din Junior WRC 2014. Dupa trei zile pe macadamul portughez, echipajul Napoca Rally Academy se afla pe locul 7 in Junior WRC.

Ziua a treia din Raliul Portugaliei a fost una plina de actiune pentru Simone Tempestini si Dorin Pulpea. Echipajul Napoca Rally Academy a continuat procesul de acomodare cu modelul Citroen DS3 R3 pe specialele de macadam din Portugalia, experienta fiind extrem de utila pentru sezonul 2014 din Junior WRC. „Am avut un ritm mai bun decat pana acum si invat masina din ce in ce mai mult. Am vazut cum trebuie sa merg cu ea pe o speciala mai dura, cum sa o exploatez mai eficient, dar inca nu imi asum riscuri majore. Este important sa termin acest raliu si sa parcurg cat mai multi kilometri posibil”, a spus Simone Tempestini.

Specialele din Raliul Portugaliei sunt spectaculoase si foarte solicitante pentru masinile cu tractiune pe doua roti, iar pe ultima speciala a zilei mai multi piloti din Junior WRC au avut probleme. Simone Tempestini si Dorin Pulpea au ajuns conjunctural pe locul 4 in clasamentul Junior WRC. Echipajul Napoca Rally Academy a facut insa o pana pe ultima speciala a zilei si a pierdut peste cinci minute. „Am facut pana pe o portiune foarte ingusta si am mers asa cam 5 kilometri pentru ca nu am putut opri imediat pentru a remedia problema. A fost o zi foarte solicitanta pentru noi, dar este important ca am terminat cu bine”, a spus si Dorin Pulpea, copilotul echipajului NRA.

Ultima zi din Raliul Portugaliei este scurta, cu doar trei probe speciale. „Nu trebuie sa subestimam aceste ultime probe. Mai sunt aproape 45 km de speciale pe macadam si trebuie sa ramanem concentrati pana la final. Sper sa ajungem cu bine la sosire si sa acumulam primele noastre puncte in Junior WRC”, a spus Simone Tempestini, dupa cea de-a treia zi din Raliul Portugaliei. 

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii