Despre serviciile de inchirieri auto am mai scris si in alte articole pe acest blog auto si vom mai scrie si pe viitor, mai ales pentru faptul ca acestea incep sa devina servicii auto de baza si in Romania.

Noua Dacia Logan
Despre serviciile de inchirieri auto am mai scris si in alte articole pe acest blog auto si vom mai scrie si pe viitor, mai ales pentru faptul ca acestea incep sa devina servicii auto de baza si in Romania. Si daca la inceputuri, firmele care ofereau servicii de inchirieri auto isi gaseau clienti mai mult printre strainii care ne vizitau tara, cu precadere printre oamenii de afaceri straini cu afaceri in Romania, dar si printre romanii plecati in strainatate care se intorceau in tara pentru a-si petrece concediile impreuna ca familiile din tara lor de bastina, in prezent lucrurile s-au mai schimbat.

Acum, firmele care ofera servicii de inchirieri auto, si-au largit destul de mult aria de clienti, atat cu romani obisnuiti care au nevoie de o masina pentru o zi sau pentru cateva zile, din diverse motive (nu au masina, au masina dar este in service etc.), cat si cu diverse firme autohtone care au nevoie de una sau mai multe masini pentru a organiza diverse evenimente de sezon (prezentari, expozitii, inaugurari etc.), evenimente care pentru o buna organizare necesita implicit si un numar de autovehicule, ce fie nu sunt disponibile pentru ca aceste firme nu detin si un parc auto propriu, fie sunt disponibile dar nu sunt suficiente cat sa acopere astfel de evenimente de sezon.

Iar odata ce serviciile de inchirieri auto au devenit servicii de baza si in Romania, este bine ca noi, romanii, sa fim cat de cat in cunostiinta de cauza inainte de a apela la un astfel de serviciu auto. Si acest lucru pentru ca, in general, inainte de a cumpara un produs sau de a apela la un serviciu, este bine sa ne informam putin, pentru a alege atat in cunostiinta de cauza cat si pentru a alege cea mai buna varianta raport pret-calitate. Un motiv in plus sa prezentam in acest articol cateva sfaturi utile inainte de a inchiria un autovehicul.

In primul rand trebuie avuta in vedere seriozitatea firmei de inchirieri auto, seriozitate care se poate studia de regula in doua moduri: cautarea pe internet a informatiilor despre aceasta firma in ceea ce priveste atat experienta acesteia, cat si perioada de timp de cand aceasta firma activeaza pe piata, precum si citirea, tot pe internet, a recenziilor clientilor despre aceasta firma.

In al doilea rand trebuie avut in vedere parcul auto al firmei de inchirieri auto, atat din punctul de vedere al diversitatii acestuia (sa aiba masini din categoriile de volum si confort), cat si din punctul de vedere al vechimii masinilor din parcul auto (cu cat sunt mai vechi cu atat prezinta mai putina siguranta in trafic, lucru care este de evitat).

In al treilea rand trebuie avut in vedere pretul, care trebuie sa fie in concordanta cu ce ofera firma de inchirieri auto si cand ne referim la ce ofera o astfel de firma, trebuie sa avem in vedere vechimea masinilor, volumul acestora, confortul pe care il ofera autovehiculele, precum si optiunile cu care acestea sunt dotate (navigatii, GPS, scaune pentru copil etc.).

Acestea ar fi cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand dorim sa apelam atat la servicii inchirieri auto bucuresti, cat si la servicii inchirieri auto provincie!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii