Noul sistem de afişare şi operare va fi disponibil la Neue Klasse din 2025.

 

Noul BMW iDrive

Noul sistem de afişare şi operare va fi disponibil la Neue Klasse din 2025. +++ BMW Panoramic Vision îmbunătăţeşte orientarea conducătorului BMW. +++ Experienţă de utilizator pentru toţi pasagerii.

Cu noul BMW iDrive, BMW Group aduce în următoarea generaţie de automobile un concept de afişare şi operare care permite o abordare complet nouă a interacţiunii între conducător şi automobil. Următorul salt de dezvoltare va debuta cu Neue Klasse din 2025. Viitoarea generaţie BMW iDrive va transforma automobilul într-un spaţiu al experienţei digitale. Cu BMW Panoramic Vision, un nou volan multifuncţional, noul ecran central şi un nou BMW 3D head-up display ca afişaj central şi  noi elemente de operare, experienţa de utilizator BMW este redefinită în modelele Neue Klasse.

Evoluţie naturală BMW iDrive prin noile tehnologii

Următorul salt tehnologic permite un design interior modern, prietenos, cu accent pe experienţe tactile şi interacţiune vocală avansată.

BMW iDrive din Neue Klasse este caracterizat de patru elemente centrale. Noul BMW Panoramic Vision oferă o abordare nouă a conceptului de orientare către conducătorul BMW şi un nou mod de afişare a conţinutului pentru toţi pasagerii.

BMW Panoramic Vision se bazează pe o tehnologie head-up display complet nouă. Proiectează informaţii la o înălţime perfect adaptată conducătorului pe toată lăţimea parbrizului.

BMW Panoramic Vision este completat de noul BMW 3D head-up display pentru situaţii de condus activ, care afişează informaţiile necesare, cum ar fi condusul asistat sau informaţii de navigaţie, cu mare precizie ca animaţii 3D în raza vizuală a conducătorului.

Cu noul volan multifuncţional, conţinutul afişajului BMW Panoramic Vision şi BMW 3D head-up display poate fi controlat individual conform principiului privirea pe drum, mâinile pe volan. Operarea este convenabilă şi precisă prin intermediul butoanelor de pe volan şi este îmbunătăţită de feedback-ul haptic activ şi tehnologia multistrat.

BMW iDrive din Neue Klasse se concentrează pe noul ecran central cu stil caracteristic BMW şi funcţie tactilă intuitivă. Tehnologia matrix de iluminare de fundal a noului ecran central asigură o rezoluţie ridicată pentru afişaje, culori vibrante şi contrast puternic, indiferent de condiţiile de lumină.

Viitorul BMW iDrive va continua să folosească conceptul QuickSelect introdus în 2023. Sistemul din Neue Klasse se bazează pe o arhitectură software  integrată şi utilizează următoarea generaţie a sistemului de operare BMW. Conectivitatea inteligentă a automobilului cu BMW Cloud, precum şi ecosistemul digital al clientului creează o experienţă captivantă şi aduce o nouă dimensiune a interacţiunii om-maşină, transformând automobilele Neue Klasse în spaţii de experienţă digitală.

Sursa: BMW România

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii